Qui sóc

No és fàcil quan estàs al punt d’haver-te de descriure a tu mateix… Recordo quan a la universitat el professor ens deia “heu d’aprendre a vendre-us vosaltres mateixos”… (Doncs no ha sigut mai el meu fort.)

Això és més un blog d’estil de vida. Així que no em vull vendre ni jo mateixa ni cap altra cosa. Només vull compartir experiències interessants i la nostra manera de viure, és a dir que seré breu.

La meva passió: viatjar, la moda, el menjar, els cavalls i el món rural.

Vaig néixer el 1987, em solen dir que sóc una emprenedora nata, i sóc mare d’un nen, el Jaume, i una nena, la Candi. Vivim a pagès, en una bonica vall que es troba a 1 hora de Barcelona, La Vall de Merlès. A la comarca del berguedà i Lluçanès. Estem al mig del “no-res” però envoltats amb de tot.

Sí, visc a pagès i m’encanta la moda.

Després de batxillerat, la meva passió per l’hostaleria em va portar a Suïssa on vaig fer la carrera de Direcció Hotelera. Així que… Sí, sóc una hotelera també. I Suïssa és la meva “llar lluny de casa”. Tots els que hàgiu tingut l’oportunitat d’estar interns en una escola o universitat allà… segur que enteneu de quin sentiment parlo. Viure amb més de 60 nacionalitats, mix-cultural que es convertien en amics, amics que passaven a ser família… Definitivament la millor experiència que podia haver viscut.

Així que aquesta sóc jo, una criatura estranya a qui li encanta la moda i el menjar; viu a pagès amb dos fills i va créixer en un ambient internacional. I quan aconsegueixo una mica de temps per mi… Munto a cavall o viatjo.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.