Pastís de formatge

Fa molt temps que us dec aquesta recepta… Ha sortit a moltes fotos i és bastant comú que el faci quan tenim convidats perquè no falla mai! A tots els que l’heu provat aquí casa nostra ja sabeu com de bo està… sembla mentida que una cosa tant deliciosa sigui fàcil i ràpida de fer! Aquestes són les receptes que a mi m’agraden.

 

 

INGREDIENTS

 • 300 gr de formatge cremós
 • 20 galetes
 • Mantega
 • 3 ous
 • 150ml de nata líquida
 • 6 cullerades soperes de sucre
 • 2 i 1/2  culleradetes tamany te de Maizena (s’ha de desfer en un got amb una mica de llet perquè quedi líquid)
 • Melmelada

 

Recordeu que és important consumir producte local, així que us recomano que el formatge cremós, la mantega, la nata i els ous sigui de venta directa de productor i se és eco encara millor. Galetes jo faig servir les Núria de Birba, m’encanten a més a més són d’aquí i no porten oli de palma. La melmelada també molt millor si us la feu o la compreu directament a algun productor local. A mi personalment m’hi encanta amb melmelada de maduixes o bé de fruits vermells que collim al bosc quan és temporada, però podeu posar la melmelada que us hi agradi més.

 

 

 

 1. Triturar les galetes (si teniu thermomix és un moment, sinó amb un turmix també va bé). Reservar en un bol. Desfer la mantega i barrejar amb les galetes (aneu-la posant mica en mica, que no us quedi massa líquid ni massa poca perquè llavors no queda lligada, han de quedar totes les galetes untades.) Posar paper de forn a la base del motlle i escampar la barreja. Amb una cullera anar aixafant ha de quedar com una base homogenia i compacte).
 2. Posar en un bol (o a la thermomix amb la “mariposa”): el formatge, nata, maizena, ous, el sucre i batre. Posar la barreja al motlle sobre la base de galeta.
 3. Posar al forn precalentat a 200ºC durant uns 15/20 minuts.
 4. Deixar refredar i treure del motlle un cop estigui fred. Avans de servir untar per sobre amb la melmelada.

 

Espero que la disfruteu moltíssim!! Si la feu i la penjeu a instagram recordeu a mencionar @candyliving  així puc veure els resultats! <3

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.