Un trosset del nostre hort

Tal com parlava a l’últim post del blog, aquesta temporada us ofereixo “un trosset del nostre hort” per vosaltres. Tindreu la possibilitat de ser membres de Masia Escrigas i formar part de la nostra petita eco-granja familiar.

 

Els membres rebran una cistella a casa seva amb els diferents productes frescos que anem collint a l’hort cada setmana o quinzenalment (segons prefereixin) durant tota la temporada. Les temporades són de 6 mesos, cultiu d’estiu (d’Abril a Setembre) i cultiu d’hivern (d’Octubre a Març).

 

Fent-te membre de Masia Escrigas contribueixes a:

Afavorir un petit projecte familiar.

Contribuir en el medi ambient donant suport a fer efectiva l’agricultura ecològica.

 

 

A continuació us explicaré els avantatges dels que pots gaudir com a membre.

Durant la temporada us anirem informant sobre les coses que van passant i anem fent a la granja i l’hort.

Rebreu receptes amb productes de temporada i alguna que altra sorpreseta que creguem que pugui ser d’interès per vosaltres.

Al llarg de l’any organitzarem alguns esdeveniments a la masia on tindreu preferència de reservar en vers als interessats que no siguin membres; així com un descompte.

Convidarem als membres a participar en algunes collites i a visitar l’hort. Així podreu veure l’evolució dels cultius i tindreu la possibilitat de collir vosaltres mateixos el cistell d’aquella setmana.

Disposareu de descomptes per alguns dels productes extra que vulgueu afegir a les vostres cistelles.

 

 

AVANTATGES PER AL CONSUMIDOR:

  • Accés a producte ecològic, saludable, molt fresc i madurat al sol. Per tant podreu consumir producte que conserva tot el seu gust i les seves propietats.
  • Sortir de la cuina rutinària amb el mateix producte durant tot l’any. Motivació per cuinar plats nous amb productes de temporada. (La natura és sàvia i les verdures que creixen a cada estació de l’any aporten al cos les propietats que més necessitem durant aquella època).
  • Descomptes en altres productes de la web.
  • Per als que tingueu fills, al llarg de l’any organitzarem algunes activitats a la mateixa granja on els nens també podran participar i descobriran d’on surten les verdures i els ous que us arriben a casa. Es podran fer seu aquell trosset del “nostre hort”.
  • Coneixereu tot el procés dels vostres aliments, des de que es planta fins que arriba a les vostres cases.

 

 

AVANTATGES PER NOSALTRES:

Tindrem l’oportunitat de conèixer en primera persona a totes les persones que creuen en el nostre projecte i que consumeixen els nostres productes.

Facilitat a l’hora de planejar les quantitats que plantem de cada cosa.

Tenint unes previsions de ventes mensuals assegurades, em permetrà poder llogar a una persona perquè m’ajudi a les tasques de l’hort i anar introduint de mica en mica noves espècies i així poder-vos fer arribar més varietat de producte. Jo sola no m’ho atrapo tot…

Abans no es poden collir verdures, hem de comprar molt material (sistemes de reg, malla biodegradable, planter…) i hi ha molts dies de feina. Preparació de la terra, regs, encoixinats, sembra, poda, prevenció de plagues (mitjançant infusions d’herbes silvestres que primer collim al bosc), … Amb la quota d’entrada ens ajudeu a fer que aquests mesos abans de collir no siguin tan durs.

 

 

Us interessa rebre més informació i preus? Envia’ns un mail a: escrigues@casanovaecoturisme.com

Tinc moltes ganes de que ens acompanyeu en aquest projecte i a formar part de la nostra petita eco-granja familiar!<3

 

Us deixo amo alguns preguntes amb les que hem trobo sovint:

PREGUNTES FREQÜENTS:

1. A QUI VA DIRIGIT?

Des de persones que visquin soles, parelles, i fins a famílies grans. El més important és que sigueu persones que cregueu en el nostre projecte i valoreu tota la feina que hi ha darrere. Que estigueu disposats a gaudir dels nostres productes i els tracteu amb el mateix amor que els tractem nosaltres abans no arriben a les vostres cases.

Oferirem diferents opcions de cistella tancada i cada setmana rebreu per correu electrónic què inclouran les cistelles d’aquella setmana. Si voleu afegir alguna cosa més al cistell setmanal, ho podreu fer a través de la botiga online que estem preparant.

2. ALLÀ ON VISC EN PUC TROBAR?

Sí! Aquesta és una altra de les novetats d’aquest any. Disposarem de punts de recollida en alguns punts i també oferirem la possibilitat de rebre les caixes directament a les vostres cases a través de missatger. Per tant no només serà possible a Catalunya sinó que a qualsevol part d’Espanya també.

3. QUÈ PORTARAN LES CISTELLES?

Les nostres cistelles inclouran verdura collida només al nostre hort. Tenim també alguns arbres fruiters i raïms, però per culpa del nostre clima més aviat fresc a l’època de floració la fruita és complicada i no sempre surt bé. Per tant no l’assegurem, però sempre que en puguem collir us en posarem alguna.

Les cistelles per les famílies on hi hagi nens petits inclouran més quantitat de verdura “infantil”.

4. SI NO SÓC MEMBRE PODRÉ COMPRAR PRODUCTE VOSTRE?

Sí, sempre i quant en tinguem suficient. Tothom podrà comprar a través de la nostra web però els membres tindran preferència en les compres. Igual que seran els primers de rebre les primeres verdures que comencin a sortir. Com que el cultiu de fruita és complicat a la nostra zona les poques mostres que en puguem treure no estaran disponibles a la botiga online, només les rebran els membres.

SaveSave

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.