Preparant la temporada

Els dies es van allargant de mica en mica i entre el 5 i el 7 de gener l’energia comença a despertar la terra i l’ecosistema es va activant. Fa dies que vaig donant voltes en la preparació de l’hort i les verdures per la pròxima temporada que està a punt de començar.

Decidir les quantitats de cada producte i varietat a plantar mai ha sigut quelcom fàcil. Per un costat, a pagès, amb la producció no saps mai què passarà, no tot depèn de tu; hi ha factors molt importants com el temps (les temperatures, les pluges i les pedregades) i l’altre són les plagues (especialment en la producció ecològica on no utilitzem cap tipus de químic); un any anirà molt bé una varietat i el següent anirà millor una altra. A més a més, aquests dos últims anys he descobert que també la comercialització és complicada, sobretot quan hi ha intermediaris que no valoren tota la feina del pagès, tal com vaig parlar en el meu post “hard beginnings in the farm“.

 

En primer lloc vull agrair a tots els que aquesta darrera temporada heu confiat en els nostres productes i ens heu comprat cistelles de verdures, en els punts de recollida o a la parada del mercat. Des de que vàreu començar a fer els vostres encàrrecs no hem tornat més a botigues ni grans superfícies, i hem aconseguit que les nostres verdures arribessin acabades de collir i per tant súper fresques i amb tota la seva essència a les vostres cases. No sabeu com us ho agraeixo després de tots els desenganys viscuts en el procés de la comercialització.

Així que he decidit que aquest any ens mantindrem en aquesta línia, plantarem pensant en poder-vos seguir servint a tots vosaltres. La temporada passada, els paquets van tenir tant èxit, que moltes de les comandes no les podíem servir completes perquè ens faltava producte (teníem més demanda de la que havíem plantat) i les vam anar repartint entre tots.

Els que em coneixeu personalment o fa temps que em seguiu, ja sabeu que no puc parar fer coses noves, m’encanta! I per tant aquest any tornem amb bastants novetats!

 

La primera, per intentar evitar que ens torni a passar i que puguem servir-vos a tots el que vulgueu, he decidit compartir amb vosaltres “un trosset del meu hort”.

Molt us preguntareu què vol dir això?? Doncs estigueu al cas perquè durant aquesta setmana us penjaré la informació!

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.