Cuina la teva vida

Quan la vida et creua amb persones meravelloses, d’aquelles que et transmeten confiança desde el primer moment i amb les quals descobreixes que tens moltes coses en comú!

Torno de deixar els nens a l’escola i a la poca estona toquen la porta; és la Ruth, amb una bossa de galetes que ha preparat aquest matí per al Jaume i la Candi. Quina ilusió! Una gran cuinera; havia menjat al seu restaurant de Sant fruitós molts migdies i ara ve a conèixer el nostre projecte. Comencem la ruta: cap a l’hort, cap a la torra, cap a la granja, la riera… i a mida que anem parlant i compartint vivències hem vaig donant compte de que estic davant d’una persona encantadora, transparent, senzilla i lluitadora; Una persona enamorada de la terra, estima el què fa i disfruta de la senzillès del dia a dia. I resulta que les dues vam estudiar hosteleria a Suissa! Ella va tirar més cap a la cuina i jo cap a l’hoteleria.

Després de que li diagnostiquéssin una malaltia crònica, no hi estava conforme i va decir formar-se. Va començar a estudiar dietètica i nutrició per conèixer millor tot el funcionament del cos i les propietats dels aliments; i així poder millorar la seva salud a través de l’alimentació i el consum ecològic. Un any més tard… ho està aconseguint!

Així que ens trobem davant d’una dona valenta i emprenedora! Us animo molt a seguir-la a través del seu instagram @ruthcocinatuvida  i a passar per al seu blog www.cocinatuvida.com on hi podreu trobar un munt de receptes saludables de tot tipus; desde vegetarianes, fins a a peixos i carns passant pel sense gluten entre d’altres coses.

Quan els nens van tornar del cole i van trobar aquella bossa plena de galetes van estar tant contents que vam haver de fer un quelcom especial per menjar-les… la Candi va agafar el seu cistellet de picnic i ens va preparar una “afternoon tea party”. Us deixo amb algunes fotos!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.